Безплатното мобилно приложение за градски транспорт в Стара Загора с нова функционалност

Целта на нововъведението е създаването на безконтактни възможности за обслужване на пътниците, ползващи услугите на градския транспорт

Мобилно приложение за градски транспорт в Стара Загора
Мобилно приложение за градски транспорт в Стара Загора Източник: Община Стара Загора

Безплатното мобилно приложение за закупуване на билети за градския транспорт в Стара Загора беше обновено. От днес жителите и гостите на града ще могат да се възползват от новата функционалност на апрликацията - Transport Stara Zagora. Пътниците ще имат възможност да зареждат своите потребителски профили с билетни пакети без да се налага да се редят на гише за тяхното закупуване, съобщават общинската администрация.


Предлагат се три варианта за закупуване на превозни документи: Пакет от 20 билета без право на прекачване, заредени на електронен носител – 18.00 лева; Пакет от 40 билета без право на прекачване, заредени на електронен носител – 36.00 лева; Пакет от 80 билета без право на прекачване, заредени на електронен носител – 72.00 лева.


Целта на нововъведението е създаването на безконтактни възможности за обслужване на пътниците, ползващи услугите на градския транспорт. Алтернативният вариант предоставя по-удобен и хигиеничен начин пътниците да се придвижват в града. 


Припомняме, че мобилното приложение беше създадено като част от проект "Модернизация и развитие на устойчив градски транспорт в град Стара Загора – II фаза", финансиран от Оперативна програма "Региони в растеж 2014-2020".

Още от "Стара Загора"

Последни новини

Най-четени