Бившият седесар Тихомир Тенев остава в "Има такъв народ"

Той определи действията на министъра на спорта в оставка Радостин Василев като "право на личен избор"

Тихомир Тенев, ИТН
Тихомир Тенев, ИТН Източник: Zonanews

Старозагорският народен представител от ПП "Има такъв народ" (ИТН) Тихомир Тенев (бивш активист на СДС, председател на МСДС-Стара Загора, откъдето са контактите му с Виктория Василева, бел. ред.) е категоричен, че остава в парламентарната група и в партията.

 

Това заяви самият той. На 13 юни беше обявено, че депутатите Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Георги Георгиев, Николай Радулов, Деян Петков напускат групата на "Има такъв народ" и партията.

 

Тенев определи действията на министъра на спорта в оставка Радостин Василев като "право на личен избор". Бившият седесар допълни, че действията на лидера на ИТН Слави Трифонов са продиктувани от липса на диалог в управляваща четворна коалиция.

 

"Ние бяхме коалиционни партньори и всяко нещо трябва да се решава с диалог и комуникация", каза депутатът  и обясни, че ще подкрепя "всяко нещо, което е в полза на хората и за страната". 

 

Министърът на спорта в оставка Радостин Василев заяви, че не може повече да подкрепя действията на лидера на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов и сваля своето доверие от него.

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени