Близо 2000 протестираха срещу прекратяване финансирането на ФК "Берое" (ВИДЕО)

Привържениците се заканиха, че това няма да бъдат последните им действия

Протестът пред община Стара Загора
Протестът пред община Стара Загора

Привържениците на Берое се събраха на многоброен протест пред общината в Стара Загора относно ситуацията с клуба. Феновете поканиха министъра на енергетиката Александър Николов, с когото да бъде обсъден проблемът с финансирането на клуба, но той не откликна на призива за среща, съобщава БНР. 

 

В центъра на града се събраха близо 2000 души, като феновете поискаха да се намери решение за спасението на клуба. По-конкретно се пожела отлагане на спирането на спонсорството от страна на ТЕЦ "Марица Изток 2" с няколко месеца, за да може да се подготви смяна на собствеността без да се трупат задължения.

 

Привържениците се заканиха, че това няма да бъдат последните им действия, като следващите могат да бъдат и по-радикални и да бъде организиран още по-сериозен протест. 

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени