Борисов в Казанлък: Не предлагаме подкрепа на Ваня Григорова, просто призовах хората да изберат между държавна собственост и Държавна сигурност (ВИДЕО)

Ако на втори тур има безпринципни сглобки - голямата сглобка ще се разруши, предупреди той

Бойко Борисов в Казанлък
Бойко Борисов в Казанлък Източник: Скрийншот видео кадър

"Корнелия Нинова толкова се уплаши, че Ваня Григорова може да победи, че не ни иска подкрепата. Ние не, че я предлагаме, просто призовах хората да си изберат между Държавна сигурност и държавна собственост. Отпадат приказките за синя София, че комунизмът е лош. Сега ще ми е интересно Паметникът на Съветската армия - какво решение ще вземе Терзиев, ако е кмет. То ще им се върне всичко. Ще гледаме как ще се развият събитията в София". Това заяви лидерът на ГЕРБ в Казанлък.  Той лично поздрави Живко Тодоров за спечеления нов кметски мандат в Стара Загора на първи тур.

 

"Сглобката не съществува. Нищо сглобено няма. Напротив – те са наши най-яростни противници, но не по наша вина. Това ще си проличи още в сряда", коментира той. И добави: "Ако на втори тур направят безпринципни сглобки, голямата сглобка ще се разруши. Надявам се и ГЕРБ и ПП-ДБ да сме разумни и да си спомним, че сме в сглобка. Аз не виждам в сряда как можем да седнем заедно да говорим".

 

"ПП - 273 184 гласа с 396 депутати, трета политическа сила. ГЕРБ е партия на цяла България, на градовете и селата. И 18 г. сме управлявали столицата. Нека видим и другите какво могат", каза още той в Казанлък. Сега имаме млади, можещи кметове, доволен е лидерът на ГЕРБ.

 

 "Не знам с какви очи приказват какво щели да направят. Три години защо нищо не направихте?", посочи бившият премиер. "Забравете за тунели, забравете за магистрали – Промяната забранява това. Пак казвам, не знам как ще се стигне до бюджет, защото сглобката е много паянтова, обясни той.

 

"Аз разбирам да не искат тунел под Шипка, но да бяха започнали на друго място, но няма дори план. Сега да се съсредоточим поне да има местна власт", посочи лидерът на ГЕРБ. Според Борисов "Промяната" е дошла като вълна и следва отлив. "Тази вълна заля София и сега отливът тръгна през морето и се върна. До една година ще е и в София, Хората ги видяха за 3 години какво могат. Като всяка вълна е - отива и се връща", прогнозира Бойко Борисов.

 

"Я, си спомнете реди 2 г. - загубихме от ИТН в Стара Загора. Каква масирана атака е проведена срещу нормалността", припомни Бойко Борисов.

 

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени