Два камиона се удариха на АМ "Тракия", трети се заби в пристигналата на място линейка

Движението в района на 156-ия километър, посока София, е затруднено

Катастрофа с ТИР (снимката е илюстративна)
Катастрофа с ТИР (снимката е илюстративна) Източник: МВР

Две последователни катастрофи са станали на магистрала "Тракия" в района на 156-ия километър, посока София. В 18:50 ч. камион, управляван от 45-годишен шофьор, настига и удря отзад друг товарен автомобил, управляван от мъж на 51 г. Удареният камион се качва на разделителната мантинела.

 

На място веднага пристига линейка, управлявана от 53-годишен шофьор. Минути след като идва на място линейката е ударена от товарен автомобил, управляван от 36-годишен водач.

 

Ударът е в задната част на медицинския автомобил. От него, линейката се преобръща и се изправя на гуми. Пострадали са 43-годишната лекарка и шофьорът на товарния автомобил.

 

След множеството удари общо пострадали са четирима души. Всички те са без опасност за живота, прегледани са в университетска болница в Стара Загора. Заради катастрофата на магистрала "Тракия" движението от 165-ия км посока София е затворено, като е направен обход през Оризово-Опълченец-Белозем- АМ "Тракия".

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени