Калин Стоянов с изявление за убийците на Пейо Пеев

Какво предполага вътрешният министър

Калин Стоянов в Стара Загора
Калин Стоянов в Стара Загора Източник: БГНЕС

Вътрешният ни министър даде своята теза за бруталното убийство на Пейо Пеев. "Не изключвам тези две злобни жени сами да са прикрили всички следи". Това коментира в Стара Загора вътрешният министър Калин Стоянов за убийството на Пейо Пеев.

 

Той уточни, че по делото се работи активно, както и по версията за евентуална съпричастност на други лица към убийството и най-вече за прикриването на следите.

 

"Работим по версия за евентуална съпричастност на други лица към убийството и най-вече за прикриване на следите за извършеното убийство. От това, което видях от начина, по който е извършено убийството, което се вижда от клипчетата, не изключвам варианта тези две злобни жени самостоятелно да са прикрили всички следи. Но това е въпрос на изследване, който през следващите дни ще изясним нацяло".

 

"От самото начало заявихме, че ще бъдем критични както към себе си, така и към служителите на МВР и категорично няма да допуснем ситуации, при които има немарливо, лошо или дори противоправно изпълнение на служебните задължения", каза пред журналисти в Стара Загора министърът.

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени