Маноил Манев: Дадох гласа си за политическата сила, която знае как да се справя с кризи

Призовавам всички да гласуват с разум и с визия за утре, заяви Маноил Манев

Маноил Манев гласува
Маноил Манев гласува Източник: ПП ГЕРБ

Вторият в листата с кандидати за народни представители от Коалиция ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район Маноил Манев упражни своя вот в Търговската гимназия "Княз Симеон Търновски" в Стара Загора. Пред журналисти той заяви, че на президентските избори е дал гласа си за обединител на нацията.

 

"За личността, която най-накрая да ни изведе в посока, в която няма да се гледаме накриво, да не се вдигат юмруци, а да се работи за бъдещето. На парламентарния вот гласувах за политическата сила, която е доказала, че може да се справя с кризи", заяви Маноил Манев. Той подчерта, че зад неговия избор стоят хората, които са единственото спасение от това, което ни чака.

 

"Ако нямаме такава спойка, а някой, който обслужва само себе си, или партия, която няма представа от управление на държавата и проблемите, а само си ги представя, Господ да ни пази!", каза кандидатът за народен представител. Той коментира, че по време на многобройните си срещи навсякъде е чувал категоричния глас на хората – те искат да има правителство и е безумно партиите да не се вслушат в това.

 

"Всички политици трябва да си съберем ума и да направим така, че хората да си отдъхнат. Призовавам всички да гласуват с разум и с визия за утре", заяви Маноил Манев.

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени