Моторист загина след удар в мантинелата на пътя между Стара Загора и Казанлък

Две катастрофи са затруднили движението в участъка на автомагистрала "Тракия" в района на Стара Загора, в посока Бургас

Пътна полиция-Стара Загора
Пътна полиция-Стара Загора Източник: Zonanews

Млад мъж загина с мотора си при катастрофа на пътя между Стара Загора и Казанлък. По неясни към този момент причини на лек десен завой мотористът се е блъснал в мантинелата. Ударът е бил фатален. Движението в участъка се регулира от полицията. По информация на БНР тежкият инцидент е станал тази сутрин при разклона за село Змейово.

 

Съобщава се и за две катастрофи, които са затруднили движението в участъка на автомагистрала "Тракия" в района на Стара Загора, в посока Бургас. При км 220 на магистралата е аварирала платформа, превозваща желязо. Товарът се е изсипал в канавката.

 

На няколко метра от произшествието лек автомобил със софийска регистрация се е обърнал по таван. Майка и дете, пътували в колата, са с леки наранявания. Те са прегледани и са в добро състояние. Движението в изпреварващата лента в участъка е било ограничено, което е причинило образуването на колони от автомобили.

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени