Обсъждат днес проектобюджета на Община Стара Загора

За 2021 година проектобюджетът възлиза на 180 628 775 лева, което е с около 30 милиона повече от миналогодишния

Община Стара Загора
Община Стара Загора Източник: Zonanews

Публично обсъждане на проектобюджета на Община Стара Загора за 2021 година ще се проведе днес от 17.30 часа в зала "П. Р. Славейков", съобщиха от пресцентъра на Общината. Проектът на бюджета за тази година възлиза на 180 628 775 лева, което е с около 30 милиона повече от миналогодишния. Видно от материалите, публикувани в сайта на общината става, че с предимство и тази година ще е Образованието, за което ще бъдат предвидени близо 70 милиона лева. 

 

Кметът на Община Стара Загора отправя покана за участие в общественото обсъждане на проекта на Бюджет 2021, като материали за него са публикувани в интернет страницата на общината. Становища и предложения могат да се представят в деловодството на общината и на електронните адреси, качени на сайта на общината, не по-късно от два дни след провеждане на публичното обсъждане.

 

Във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка обсъждането ще се проведе при спазване на въведените в страната противоепидемични мерки. Участниците следва да са с предпазни маски и да се спазва дистанция от 1,5 метра.

 

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени