Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Стара Загора настояват за промени в Наредбата за обществения ред

Причината са зачестилите пътни инциденти в града

ПП ГЕРБ
ПП ГЕРБ Източник: Zonanews

Групата на ПП ГЕРБ в Общински съвет – Стара Загора депозира на 4 октомври в Деловодството на Община Стара Загора предложение до председателя на местния парламент Мария Динева.

 

В него се настоява в най-кратък срок да се организира среща с директора на Областна дирекция на МВР – Стара Загора, началниците на "Охранителна полиция", "Пътна полиция", Първо районно управление, Второ районно управление, ресорния заместник-кмет Йордан Николов и други заинтересовани институции.

 

Причина за това са зачестилите пътни инциденти в Стара Загора с жертви и пострадали. На срещата ще бъдат обсъдени допълнения на Наредбата за обществения ред, които да противодействат на грубото погазване на Закона за движение по пътищата.

Още от "Стара Загора"

Красимир Вълчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС: Старозагорски регион ще бъде запазен като основен енергиен център

Средствата за индустриалните зони обаче бяха отрязани от "Продължаваме промяната" в Териториалния план за справедлив преход на област Стара Загора, подчерта той

Прочетете повече прочетете повече

Министър Тахов: През месец юни ще отворим прием по две мерки от ПРСР на стойност 160 милиона лева

Той съобщи още, че за целия програмен период 2014-2020 г. по Програмата по подмярката за инвестиции в земеделски стопанства са сключени над 3 400 договора с общ размер на одобрените разходи над 3,25 млрд. лв.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени