Отличиха кмета на Стара Загора с почетен приз

Отличието беше получено на официална церемония днес, която се проведе в София

Почетен приз
Почетен приз Източник: Община Стара Загора

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров беше отличен с почетен приз за "Добродетел на 2020 г." от Национално сдружение на сираците в България (НССБ), съобщават от местната администрация. Той беше отличен за принос към развитието на деца и младежи лишени от родителски грижи.


Отличието беше получено на официална церемония днес, която се проведе в София, от секретаря на местната администрация Делян Иванов. Той благодари и заяви, че социалната политика в Община Стара Загора е насочена с приоритет към грижата за децата и припомни, че успешно функционират центрове за деца от семеен тип.


Наградата за "Добродетел" се връчва за пета поредна година и се дава на организации, фирми и общественици, които са подкрепили различни социални инициативи на Сдружението, в полза на деца, лишени от родителска грижа и деца в неравностойно социално положение.

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени