Поредни награди за старозагорската вокална група "Усмивки"

Групата ще може да вземе участие в заключителния национален етап на конкурса на 11 септември 2021г. в Казанлък

Диплома
Диплома Източник: Община Стара Загора

Две нови награди спечелиха талантливите младежи от Вокална студия "Усмивки" при Народно читалище "Родина-1860", съобщават от Община Стара Загора. 


Деница Иванова завоюва втора награда на Международния фестивал- конкурс "Holy Land" - Йерусалим, Израел, както и официална покана за участие в International Festival and Contest “Tallinna Gold Mix" в Естония. Писмо-диплом на признателност получиха и ръководителите на Усмивките – Елена Маликатова и Жанина Янкулова.


На провелия се онлайн зонален етап на VII-мия Национален фестивал на руската поезия, песен и танц "Пусть всегда будет солнце" пък първа награда грабна дуетът Анелия Иванова и Гергана Иванова от "Усмивки". Това им дава право на участие в заключителния национален етап на конкурса на 11 септември 2021г. в Казанлък.

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени