Представят филма "Гео Милев в лабиринта на времето" в Стара Загора

Входът за събитието е свободен, зеленият сертификат е задължителен

Гео Милев в лабиринта на времето
Гео Милев в лабиринта на времето Източник: Община Стара Загора
Община Стара Загора, Къща музей "Гео Милев" и Тривиум Филмс ще представят документален филм за гениалния поет Гео Милев, съобщават от пресцентъра на местната администрация. Събитието ще се състои на 15 януари (събота) от 17.00 часа в залата на Регионална библиотека "Захарий Княжески".
 
Лентата "Гео Милев в лабиринта на времето" е създадена през изминалата 2021 година от продуцентът и режисьор Костадин Бонев, с участието на Христо Карастоянов, Маргарита Младенова, Иван Добчев, Владимир Сабоурин, Милена Ерменкова, Ованес Торосян и Станислав Кертиков.  Във филма са използвани фрагменти от романа на Христо Карастоянов "Една и съща нощ", а гласът на разказвача е на актрисата Койна Русева.
 
Входът за събитието е свободен. Присъстващите трябва да притежават валиден зелен сертификат.

Още от "Стара Загора"

Красимир Вълчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС: Старозагорски регион ще бъде запазен като основен енергиен център

Средствата за индустриалните зони обаче бяха отрязани от "Продължаваме промяната" в Териториалния план за справедлив преход на област Стара Загора, подчерта той

Прочетете повече прочетете повече

Министър Тахов: През месец юни ще отворим прием по две мерки от ПРСР на стойност 160 милиона лева

Той съобщи още, че за целия програмен период 2014-2020 г. по Програмата по подмярката за инвестиции в земеделски стопанства са сключени над 3 400 договора с общ размер на одобрените разходи над 3,25 млрд. лв.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени