Районна прокуратура - Стара Загора изпълни указанията и внесе в Районен съд - Пловдив обвинителния акт по делото "Дебора"

Допълнена е обстоятелствената част на обвинителния акт

Съдебна палата-Стара Загора
Съдебна палата-Стара Загора Източник: Zonanews

Днес, 28 февруари 2024 г., Районна прокуратура-Стара Загора внесе отново за разглеждане в Районен съд-Пловдив обвинителния акт срещу Г.Г., на 26 г., привлечен като обвиняем за три престъпления – за причинена с особена жестокост и по особено мъчителен начин за 18-годишната пострадала многостепенна средна телесна повреда, за принуда и за закани с убийство.

 

Изпълнени са указанията на Районен съд-Пловдив и Окръжен съд-Пловдив, като е допълнена обстоятелствената част на обвинителния акт. Взетата мярка за неотклонение спрямо Г.Г. остава непроменена, а именно тя е "задържане под стража", определена  на 30.07.2023 г. Очаква се ново насрочване на разпоредително заседание по делото в Районен съд-Пловдив.

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени