Шестнадесетото специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО ще се проведе от 13 до 17 май

До момента заявки за участие са подали над 160 фирми на 33 000 квадратни метра нетна изложбена площ

Агротехника
Агротехника Източник: Zonanews

Вече е в ход подготовката на шестнадесетото издание на най-големия форум за земеделие у нас БАТА АГРО. Това съобщи за БТА Ния Чакова, организационен секретар на Българската асоциация на търговците на агротехника, които са организатори на събитието. Изложението ще се проведе от 13 до 17 май 2024 година на Летище Стара Загора. 

 

До момента заявки за участие са подали над 160 фирми на 33 000 квадратни метра нетна изложбена площ. Сред тях са най-големите вносители на земеделска техника, представящи световноизвестните брандове в сектора, напоителни системи, семена и препарати, резервни части, автомобилни и строителни фирми, консултантски и финансови институции и много други.  

 

Чакова обясни, че регистрациите за изложители продължават. Участниците, които се регистрират до края на месец февруари, ще ползват отстъпка в размер на 20 на сто за ранно записване от цените на площите. А за фирмите, които участват за първи път във форума, ще имат възможността за отстъпки до 40 процента. 

 

Изложението БАТА АГРО се провежда на открито и за поредна година ще организира демонстрации със земеделска техника и технологии. Така земеделските производители могат да направят тест драйв и да видят операциите на машините в реални, полеви условия. 

 

През м.г. в изложението взеха участие общо 209 фирми на близо 36 000 кв. м изложбена площ. В рамките на пет дни те представиха най-новото от агротехниката и технологичните иновации. 

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени