Старозагорската опера спира временно от 22 март до края на месеца

В Деня на хумора и сатирата – 1 април, Държавна опера-Стара Загора ще представи на своята сцена комичната оперета на Жак Офенбах "Крокфер"

Държавна опера - Стара Загора
Държавна опера - Стара Загора Източник: Община Стара Загора

Във връзка с въведените допълнителни противоепидемични мерки на територията на Република България Държавна опера-Стара Загора преустановява временно своята спектаклова и концертна дейност от 22 до 31март включително.

 

Спектаклите "Шопениана", "Лотос" и "Следващият", които са планирани за Балетната вечер на 24 март няма да се състоят. Спектакълът на операта "Тоска", планиран за 26 март също няма да се състои. Отлага се гостуването на Държавна опера-Стара Загора в Русе на 6 април със спектаклите "Джазоспекция", "Лотос" и "Следващият". Допълнително ще бъде обявена новата дата. Отлага се и "Срещата с автограф" с оперната прима Евдокия Здравкова (по програма на 10 април).


В Деня на хумора и сатирата – 1 април, Държавна опера-Стара Загора ще представи на своята сцена комичната оперета на Жак Офенбах "Крокфер". Спектакълът е удивителен със своята сценична визия, създадена от дизайнера Гендони, с оригиналната режисура на Славчо Николов и с участието на неповторимите в техните колоритни образи изпълнители Милко Михайлов, Георги Динев, Александър Баранов, Евгений Арабаджиев, Нели Петкова, оркестъра, хора и балета на Държавна опера-Стара Загора. Диригент Димитър Косев.

 

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени