Валентина Бонева подаде оставка като председател на БСП-Стара Загора

Изборът на нов председател ще се проведе на заседание на общинската конференция на 21 май

Валентина Бонева
Валентина Бонева Източник: БСП-Стара Загора

Председателят на старозагорската организация на БСП Валентина Бонева е подала оставка на проведеното снощи заседание на Общинския съвет на партията. Това съобщиха от пресцентъра на БСП в Стара Загора.

 

"Време е ръководството на организацията ни да се поеме от по-младите ни другари - хора в активна възраст, със своя професионална биография и обществен авторитет. Убедена съм, че старозагорската организация на БСП има много достойни личности, които могат и ще се справят с отговорността да бъдат неин ръководител", е казала пред съпартийците си Бонева.

 

Изборът на нов председател ще се проведе на заседание на общинската конференция на 21 май. Преди това ще се проведат събрания на основните партийни организации за издигане на предложения за председател.

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени