Стартира обработката на тревните площи срещу кърлежи и бълхи

На обработените пространства ще се поставят обозначителни табели

Пръскане на тревни площи  срещу кърлежи
Пръскане на тревни площи срещу кърлежи Източник: Facebook
Специализирани екипи започват обработка на тревните площи на територията на града. Пръскането против насекоми се осъществява с наземна техника на "ДДД Груп Дезинфекционна станция" ООД.
 
Дейностите ще се извършват по квартали и ще стартират от 2 април, при благоприятни метеорологични условия. Ще бъдат обхванати и детските площадки в града.
 
На обработените пространства ще се поставят обозначителни табели. Ще се извърши и ларвицидна обработка на всички водни обекти, които са потенциален източник за развитието на ларви на комари на територията на община Враца.

Още от "Региони"

Мария Белова: Всеки глас за ГЕРБ ще върне нормалността в политиката и спокойствието на хората

По думите й след изборите на 9 юни трябва да бъде съставено редовно компетентно правителство с премиер, който има авторитет в Европа и може да носи политическа отговорност

Прочетете повече прочетете повече

Кандидати от ГЕРБ в Пловдив: Стабилност и работеща администрация за силно икономическо развитие

Всички те бяха категорични, че Шенген и Еврозоната са стратегически цели за ГЕРБ, които не могат да се постигнат без стабилно правителство и ясно управление

Прочетете повече прочетете повече

Борисов в Сандански: Тежко разединени сме! Омразата, която тръгна от вдигнатия юмрук ескалира! (ВИДЕО)

ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство в лицето на бъдещия министър-председател Бойко Борисов", заяви в словото си водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 1 МИР-Благоевград Росен Желязков.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени