Бойко Борисов и Теменужка Петкова пред актива на ГЕРБ в Търговище: В енергетиката най-осезаемо се вижда пълната немощ на това управление (ВИДЕО)

От казаното вчера от Кирил Петков по безпорен начин установих, че в България има две партии – ГЕРБ и младежкото ГЕР, каза Борисов

Бойко Борисов в Търговище
Бойко Борисов в Търговище

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и бившият министър на енергетиката Теменужка Петкова се срещнаха с актива на партията в Търговище. Петкова заяви, че всеки ден се вижда политическата немощ на това управление, като най-осезаемо това се отразява в енергетиката.

 

Тя припомни, че в момента цените на тока за бизнеса са над 800 лева, като няма друг сектор на това правителство и двете служебни на Румен Радев да са отбелязали такъв провал.

 

"Очевидно всички тези машинации, които се опитака се провалиха. Те не знаят какъв човек им трябва в КЕВР, иначе нямаше да сложат партиен човек. Там трябва висока експертиза, каквато сега няма“, допълни още Петкова по отношение на новия председател на КЕВР.

 

Тя уточни, че в новия бюджет няма нито един лев предвиден за компенсация на бизнеса и битовите потребители заради скъпи ток.

"Както се оказа от вчера младежката структура на ГЕРБ се оказа основния ценови регулатор в България. Това ме ласкае, защото вчера в нарочен брифинг в МС, министър-председателят на тази България заяви, че сме достигнали до 1 милион българи, а че и сме им повлияли така, че цените на горивата в България да се увеличат толкова. Вчера пък министърът на финансите заяви, че ни очаква затвор“, заяви председателят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

 

Георг предложи другата седмица да се свика младежката организация на ГЕРБ, за да се заеме с регулирането на цените у нас. Така може да се разпусне КЕВР, както и Булгаргаз. Той обяви, че обещават не само да намалят цените, но и че няма да продават газ по нощите.

 

Днес е един много хубав ден за мен, защото се е родила моята дъщеря. Да ми е жива и здрава, защото много се измъчи, докато носеха ковчези пред къщата ми, а тя беше с бебетата вътре. Тези "демократи“ дойдоха на власт и аз никога няма да го забравя. От казаното вчера от Кирил Петков по безпорен начин установих, че в България има две партии – ГЕРБ и младежкото ГЕРБ", обяви Борисов. 

 

"Представете си да бяхме обвинили ние в престъпление младежката организация на БСП и да ги заплашваме с арести“, заяви още лидерът на ГЕРБ и припомни прекъсването на метрото, което е в пъти по-опасно, но заплахи тогава не е имало, арести също.

 

"Расизма, който проповядва, едва ли ще са щастливи в "Харвард“ техни възпитаници да делят пората по националност, религия, цвят или сексуалност. Всички сме човешки душички, ето например наш кандидат-кмет е ром и не виждам нищо странно в това“, заяви още Борисов.

 

Той се възмути за думите, че се готвят арести срещу младежи от ГЕРБ и припомни, как само преди дни 16-годишни деца бяха арестувани за рисуване върху Паметника на съветската армия. Борисов се пошегува, че младежите от ГЕРБ трябва да се скрият, Гюнай Хюсмен ще им носи кашкавал, а може и да нападат през нощта някоя и друга мандра. "До къде ни докараха в 21 век да ни превръщат в шумкари“, пошигува се Борисов.

 

Още от "Търговище"

Пуснаха под домашен арест кмета на Омуртаг

Ешрефов е привлечен като обвиняем за това, че в периода от началото на 2019 г. до момента е участвал в организирана престъпна група в Омуртаг и на територията на общината с цел извършване съгласувано в страната на престъпления по служба

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени