В Седмицата на гората засаждат фиданки в Хасково

Експерти от Държавно горско стопанство ще покажат и обяснят на гражданите как правилно се засаждат дървета

Залесяване, засаждане на дръвчета (фиданки
Залесяване, засаждане на дръвчета (фиданки Източник: Zonanews

Община Хасково подкрепя кампанията на Държавно горско стопанство Хасково, посветена на Седмицата на гората 2024г. Проявите в Хасково са на 2 април 2024г. От 11,00 часа пред сградата на ТП ДГС Хасково ще бъдат раздавани безвъзмездно фиданки.

 

От 11,30 часа на 2 април 2024г. в зелената площ на бул. "Съединение", в зелената площ в района на МБАЛ Хасково, ще бъдат залесени фиданки.

 

Експерти от Държавно горско стопанство ще покажат и обяснят на гражданите как правилно се засаждат дървета. В акцията ще се включат представители на Община Хасково, Държавно горско стопанство, държавни структури и граждани. Мотото на кампанията е "Гората е живот …и обща отговорност" и се провежда от 1 до 7 април 2024г.

Още от "Региони"

Мария Белова: Всеки глас за ГЕРБ ще върне нормалността в политиката и спокойствието на хората

По думите й след изборите на 9 юни трябва да бъде съставено редовно компетентно правителство с премиер, който има авторитет в Европа и може да носи политическа отговорност

Прочетете повече прочетете повече

Кандидати от ГЕРБ в Пловдив: Стабилност и работеща администрация за силно икономическо развитие

Всички те бяха категорични, че Шенген и Еврозоната са стратегически цели за ГЕРБ, които не могат да се постигнат без стабилно правителство и ясно управление

Прочетете повече прочетете повече

Борисов в Сандански: Тежко разединени сме! Омразата, която тръгна от вдигнатия юмрук ескалира! (ВИДЕО)

ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство в лицето на бъдещия министър-председател Бойко Борисов", заяви в словото си водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 1 МИР-Благоевград Росен Желязков.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени