Лидерът на ГЕРБ обяви, че оттеглят законопроекта за ветропаркове в Черно море

Събралите се в залата хора заявиха, че там, където се поставят перки, настава пълен мор за пчелите

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че от ГЕРБ оттеглят подкрепата си за законопроекта за ветропаркове в Черно море. Това стана ясно във Варна по време на среща с хотелиери, предаде Агенция Фокус.

 

"Ние подкрепихме перките на първо четене, но това е една съпътстваща мощност. Когато се запознах  детайла за каква мощност става въпрос и да поставим под стрес цели сектори, те не си струват. Затова нашата партия взе решение да оттегли подкрепата си за изграждането на перки в Черно море. Нека ни убедят в ползите", каза лидерът на ГЕРБ.

 

Събралите се в залата хора заявиха, че там, където се поставят перки, настава пълен мор за пчелите. "Перки няма да допуснем да има в морето!", заяви Борисов и допълни: "Този човек има право. Без нас законът не може да мине. Аз отговарям - 69 гласа няма да гласуват за този закон, това обещавам".

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени