Лидерът на ГЕРБ обяви, че оттеглят законопроекта за ветропаркове в Черно море

Събралите се в залата хора заявиха, че там, където се поставят перки, настава пълен мор за пчелите

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че от ГЕРБ оттеглят подкрепата си за законопроекта за ветропаркове в Черно море. Това стана ясно във Варна по време на среща с хотелиери, предаде Агенция Фокус.

 

"Ние подкрепихме перките на първо четене, но това е една съпътстваща мощност. Когато се запознах  детайла за каква мощност става въпрос и да поставим под стрес цели сектори, те не си струват. Затова нашата партия взе решение да оттегли подкрепата си за изграждането на перки в Черно море. Нека ни убедят в ползите", каза лидерът на ГЕРБ.

 

Събралите се в залата хора заявиха, че там, където се поставят перки, настава пълен мор за пчелите. "Перки няма да допуснем да има в морето!", заяви Борисов и допълни: "Този човек има право. Без нас законът не може да мине. Аз отговарям - 69 гласа няма да гласуват за този закон, това обещавам".

Още от "Варна"

Ивелин Михайлов: Изчистихме "Величие" от корумпираните хора около Николай Марков

Не можем да гарантираме и сега и за в бъдеще, че 100% хората, с които работим, ще бъдат коректни, но стъпка по стъпка ще изчистваме, докато сформираме здрава група от хора, посочи той

Прочетете повече прочетете повече

Магистрати от седем европейски държави посетиха Апелативна прокуратура – Варна и се запознаха с работата на прокурорите

Гостите бяха посрещнати от прокурор Николета Арнаудова, която успя да превърне посещението им в своеобразно пътешествие в работната атмосфера на прокурорите в Република България

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени