Безплатни прегледи за преболедували COVID-19 във Варна

Прегледите ще се проведат в събота, 7 август, от 9:30 до 16:30

Безплатни прегледи за преболедували от COVID-19 във Варна
Безплатни прегледи за преболедували от COVID-19 във Варна Източник: Zonanews

В отговор на нарастващите случаи на посковид синдром Белодробна лига Варна организира Ден на отворени врати на 7 август Неправителствената организация ще помага на пациенти, преболедували COVID-19, които имат белодробни проблеми, като осигури безплатни прегледи от специалисти по белодробни и вътрешни болести. Прегледите ще се проведат в събота, 7 август, от 9:30 до 16:30. Прегледите ще се осъществяват по график само след предварително записване на тел. 0888 801 533. Ще бъдат допускани само записаните за преглед пациенти, съобщава "24 часа".


Белодробна лига Варна е неправителствена организация с мисия да подпомага и консултира пациенти с белодробни проблеми. В тясно сътрудничество със специалисти по белодробни болести, специалисти по медицина на съня, по вътрешни болести и общопрактикуващи лекари, Белодробна лига Варна предлага грижа за пациенти с респираторни заболявания. Тя е активно ангажирана с проблемите на информираността и превенцията на здравето.


Белодробна лига Варна е създадена през 2010 г. по модела на Белодробна лига St. Gallen в Швейцария и работи в пряко сътрудничество с уважаваната швейцарска организация с над 110-годишна история.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени