Борислав Гуцанов оглави предизборния щаб на БСП

Засега тримата членове на Националния съвет Крум Зарков, Весела Лечева и Явор Гечев, както и останалите социалисти, приели постове от служебния кабинет, няма да получат сериозни санкции като изключване от БСП

Борислав Гуцанов, БСП
Борислав Гуцанов, БСП Източник: Zonanews

Председател на националния предизборен щаб на БСП ще е организационния зам. - председател Борислав Гуцанов. БСП остава в коалиция с "Екогласност" и Съюза н атракийските дружества на Красимир Премянов, реши Националният съвет на БСП. С уточняването на формулата пленумът прие и критериите и процедурите за издигане на кандидати за народни представители от БСП.

 

Предстои свикване на общинските и районните конференции на социалистите за издигане и предлагане на кандидати. Председателят Корнелия Нинова получи мандат да подписва коалиционни споразумения. Пленумът на "Позитано" 20 започна с близо час закъснение заради проблеми с кворума.

 

Засега тримата членове на Националния съвет Крум Зарков, Весела Лечева и Явор Гечев, както и останалите социалисти, приели постове от служебния кабинет, няма да получат сериозни санкции като изключване от БСП, но се подготвя декларация срещу поведението им. Новите служебни министри не присъстваха на заседанието.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени