Бойко Борисов: Искат да сложат някой я с шнорхел, я с плавници за премиер (ВИДЕО)

Нека видим техния модел на безотговорност, заяви още бившият министър-председател

Бойко Борисов на срещи във Варненско
Бойко Борисов на срещи във Варненско

"Петият и шестият да направят правителство – това иска Мая да направят въпросните малки партии. Те да не участват, а да сложат някакви хора, за да не носят отговорност. Все едно ти си кметът, но едно дете да носи отговорност. Моделът "Борисов" е да носиш отговорност. Те искат да сложат някой я с шнорхел, я с плавници за премиер. Мая да стане, Хаджигенов, Бабикян и накрая виждаме. Някой да сложим за 6 месеца. Какво ще направят за 6 месеца как ще се съревноваваме?! Нека видим техния модел на безотговорност", заяви бившият премиер на страната по време на срещи във Варненско.


Според него целта е никой да не поеме вина за кризата, в която вече вкарват държавата. Освен това призова да се направи правителство, за да може българите да сравнят двата модела. "Политиката е за политици, не е за аджамии*. Първата партия иска да е опозиция, втората сме опозиция, а петата и шестата искат да управляват", обяви недоумяващо Борисов.

 

Според него хората лесно, че ще видят, че при друго управление нищо не се случва. Освен Това заподозря, че участъци от "Хемус" умишлено се бавят. "Обикалях, давах зор. На 1 юли щеше да е готово. Мантинелите само сложиха, нарочно не я пускат. Нарочно не я пускат, хората се избиват на Белокопитово", смята Борисов.




Още от "Варна"

Неделно училище разказва историята на световноизвестния художник Стоимен Стоилов

Тържеството бе организирано в рамките на Националната програма на МОН "Неразказаните истории на българите", по която работи неделното училище в австрийската столица

Прочетете повече прочетете повече

Вътрешното удовлетворение от добрите дела е отблясък на пасхалната радост, каза митрополит Йоан

Когато човек сам се бори със злото, надявайки се само на себе си, то победата се оказва непосилна, каза още владиката. Той допълни, че ако човекът обаче призове Божията помощ, то ще излезе от тази битка победител

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени