Бойко Борисов: Всичко е в името и за благото на Човека. Знам му името на Човека - Радев (НА ЖИВО)

Актуализираха бюджета с парите, донесени от нашето правителство

Бойко Борисов в Провадия
Бойко Борисов в Провадия

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на поредна обикалка в страната - този път в Североизточна България. Той е на посещение в Праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата. Заедно с бившия премиер са Кирил Ананиев и членове на младежката организация на ГЕРБ.


Там той коментира антибългарската политика на Радев и неговата хунта. "Балтов само го спретнаха, че може да е кандидат-президент и веднага го изчегъртаха. Даже не изчакаха да свърши операцията. Да не ви изчегъртат и вас така с проф. Овчаров", обърна се Борисов към професор Николов, който отговаря за Праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата.

"Направиха се на луди, за да не можем да броим квитанциите от машинното гласуване. Самият Радев го каза, а сега носят флашки. А флашките са, както се знае, издайнически инструменти. Както видяхме торбите от Пламен Узунов, от Митниците, които се носят от тях в партийни централи", каза Борисов.


За съжаление този район няма да се развива - Северозапада, Провадия - защото учредителят на новата партия Асен Василев брутално взе парите, отделени за АМ "Хемус". Взе ги, за да направи популистка политика преди изборите, разкри Борисов. Единственият господар, диктатор в момента се казва Румен Радев, заключи той.

 

И продължи:
"Освен прикриването на убийство от страна на Радев и неговата компания, вече говорим и за документирани измами. Едва изчакаха да свърши парламента, за да потвърдят, че шефът на НАП си е прехвърлил фирмата с 1,5 млн. на сламен човек. Вие разбирате ли за ккави наглеци става въпрос - Спецов изпраща на този, на когото си е продал фирмата със задължения, напомняния да си плати задълженията".

 

Ще цитирам БНТ - помните ли лицето Радев, когато казваше, че нямало инвестиции в България. И вижте сега какво става, когато управлява диктаторът Радев? БНБ: Рекорден срив на инвестициите при Румен Радев. С 64-65 %, привлеченият дялов капитал е отрицателен - това го казва БНБ, коментира бившият премиер.

 

Чуждите компании панически продават бизнеса си на българи и бяга - защото няма пътища. Ще направиш завод в Шумен и ще пътуваш 10 часа с ТИР-а? Ще отидат в Сърбия, в Хърватия. Инвестициите на чужденци в имоти също е на минус - откакто е диктатурата на Радев всичко е на минус, възмути се лидерът на ГЕРБ.

 

Нека да им е висок рейтинга, да видим новото правителство - откъде ще вземе 4 млрд. за пенсии, 1,8 млрд. за новите самолети. Оттам следват - военни, полицаи, учители, здравеопазване. Провалът им е огромен - затова чуждите инвестиции намаляват, защото всички кредитни агенции казваха, че влизането на чакалнята на еврозоната, гарантират чуждестранните инвестиции и те щяха да дойдат.

 

Коя държава с евро е по-зле от България? Няма държава с въведено евро, която да има по-нисък стандарт на живот. Затова Хърватия ще влезе, България безвъзвратно ще загуби тази посока. Затова и догодина ще има още бягство на инвеститори. Това е все едно ние да кажем няма да играем в Шампионска лига, защото нас това не ни интересав, ще си играем само във вътрешните първенства, направи аналогия с футбола Бойко Борисов. 

 

Абе къде е Планът за възстановяване, да Ви питам? Те го доработват 5 месеца. Доработват, за да могат обявявайки си проекта, двамата министри да отидат в "Марица изток" да кажат, че ще се забави затварянето на ТЕЦ-овете. Разбирате ли защо и плана не го пускат. Всичко е в името и за благото на Човека. Знам му името на Човека - Радев. Това заяви още Борисов.

Актуализираха бюджета с парите, донесени от нашето правителство. Половин милиард похарчиха за избори, похарчиха магистрала "Хемус" за избори. 

Лидерът на "Екогласност" ги е записал, когато са му предлагали да му купят партията. Има флашки, със записи, където Кирил Петков е казал, че идва от името на Румен Радев. И тези записи ги има на "Позитано". 

 

 

 

 

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени