Даниел Лорер силно предозиран: Въпреки кризите, България се движи напред с впечатляваща скорост

Поводът за срещата с медиите бе откриването и започването на дейност на регионалния офис на формацията във Варна

Пресконференцията на Даниел Лорер и останалите от ПП във Варна
Пресконференцията на Даниел Лорер и останалите от ПП във Варна Източник: ПП "Продължаваме Промяната"

Макар и само на два месеца и четворна коалиция, на нас ни се налага да управляваме едновременно няколко световни кризи, които застигнаха и България - ковид, енергийни цени, войната в Украйна, и въпреки това ние се движим напред с впечатляваща скорост.

 

Това каза днес във Варна министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, който участва в пресконференция с депутатите от "Продължаваме Промяната" Илин Димитров, Калоян Икономов, Антон Тонев, Снежана Апостолова и Благовест Белев. Поводът за срещата с медиите бе откриването и започването на дейност на регионалния офис на формацията във Варна.

 

Горното заявление на Лорер демонстрира тежка неадекватност! Може би е объркал посоката - вместо "напред" истината е, че страната ни се движи рязко "надолу". И това е така във всички сфери - от спрените големи инфраструктурн ипроекти, до космическите цени на горива, ток, храни и материали. Двуцифрената инфлация, която бележи управлението на "Пломяната", наистина върви напред и нагоре, но това едва ли може да е повод за гордост. 

 

Иначе, Лорер продължи с глупавите опорки - той бил убеден, че ако се сравни интензитета на политическия дебат у нас сега и преди една година, всички щели да се уверят, че всъщност България сега е една много по-отворена и демократична страна. По думите му това е така, защото всичко се случва открито, пред очите на обществото - от коалиционни преговори до ежедневни дебати в правителството и Народното събрание.

 

Областният координатор на "Продължаваме Промяната" във Варна Николай Стефанов допълни, че в крайморския град формацията има едни от най-добрите резултати в страната на парламентарните избори. Смятаме да надграждаме на местния вот и да постигнем по-добри резултати от парламентарния, каза още той. 

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени