Даниел Митов при регистрацията на варненската листа: ГЕРБ е единствената партия, която може да се справи с кризите, които донесе Промяната

Листата води зам.-председателя на партията и бивш външен министър Даниел Митов

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира варненската си листа
Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира варненската си листа Източник: ПП ГЕРБ

Листа с 30 кандидати за народни представители регистрира ГЕРБ/СДС-Варна в Районната избирателна комисия. В нея има представители на всички общини и райони в града, както и на коалиционните партньори СДС и "Гергьовден", съобщи областният координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних.  

 

"Това е силният отбор на ГЕРБ-СДС във Варна, с който убедително ще спечелим доверието на нашите съграждани. Защото измамната Промяна и Пълен Провал със седем месечното си пребиваване във властта ни изправиха пред незапомнени тежки кризи, с които тепърва трябва да се справяме", посочи Портних.

 

Листата води зам.-председателя на партията и бивш външен министър Даниел Митов. "Варна е прекрасен град, прозорец към света, хората тук са космополитни, отворени и широко скроени", каза Митов.

 

На най-често задавания въпрос с кого ще се коалира партията, той отговори: "Ние сме в коалиция с гражданите. ГЕРБ е единствената партия, която може да се справи с кризите, които донесе Промяната. Промяната не беше за добро, Промяната беше катастрофа. Хората видяха това по сметките си за ток, за газ, по сметките, които плащат на бензиностанциите. Това, което направи Промяната, е да плащаме данък "война"- с горивата, с този лев на всеки литър гориво и вкарването отново в употреба на посредници на Газпром, т.е. купуваме същия газ, но на по-високи цени", посочи водачът на варненската листа на ГЕРБ/СДС.

 

Той подчерта, че партията има решения за справяне с високите цени на ел. енергията, за алтернативни доставки на синьото гориво при 100 % диверсификация – с повече количества от Азербайджан, организиране на търгове на различни точки, свързани с Балкански поток, от които може да влиза и друг газ, и разбира се да се договарят количества втечнен газ, за които трябва да има резервиран капацитет. Не на последно място е овладяването на мигрантската вълна, битката с трафикантите и каналджиите, която загуби лично Бойко Рашков като министър на вътрешните работи, каза Даниел Митов.

 

Той припомни как през 2015-2016 г. при правителството на Бойко Борисов беше овладяна най-голямата бежанска криза не само за България, но и за Европа.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени