Даниел Митов за третия мандат: Очевидно в президентството вече са решили, че управляват, и то дългосрочно

По думите му "Продължаваме Промяната" са подходили откровено несериозно, като от самото начало на настоящия парламент "бутат" страната към избор

Народните представители на ГЕРБ-СДС от Варна
Народните представители на ГЕРБ-СДС от Варна

 Вече можеше да има Министерски съвет, ако останалите политически формации бяха подходили сериозно още при първия мандат, когато предложихме експертен кабинет. Това коментира във Варна зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

 

По думите му "Продължаваме Промяната" са подходили откровено несериозно, като от самото начало на настоящия парламент "бутат" страната към избори, тъй като не са харесали резултата от последните.

 

"Преди връчването на третия мандат вицепрезидентът Илияна Йотова каза, че ще бъде даден на партия, която ще продължи приоритетите на служебния кабинет", отбеляза Митов.

 

Той допълни, че всъщност служебният кабинет не може да има други приоритети, освен да организира изборите. "Очевидно в президентството вече са решили, че управляват и то дългосрочно", каза още Даниел Митов.

 

Той допълни, че ГЕРБ-СДС тепърва ще обсъждат как да процедира, след като връчването на третия мандат е вече факт.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени