Ето кой е загиналият при инцидента с Кирил Петков в Аксаково

Неговата съпруга Красимира Иванова в момента е хоспитализирана в критично състояние

Ето кой е загиналият при инцидента с Кирил Петков
Ето кой е загиналият при инцидента с Кирил Петков Източник: Facebook

 Установена е самоличността на шофьора, който загина, след като неговият автомобил се удари на изход на Аксаково с автомобила, в който се е возил съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков. 

 

Загиналият се казва Ицо Бозавия и е местен жител на Аксаково. Неговата съпруга Красимира Иванова в момента е хоспитализирана в критично състояние. Известно е, че семейството има две деца - момче и момиче. Те също живеят в Аксаково. 

 

Минути след трагедията дъщерята на семейството Таня Тодорова смени профилната си снимка с жалейка. Под нея заваляха съболезнования на близки и роднини. 

 

"Съболезнования, Танче нека почива в мир! Искрени съболезнования на цялото семейство, Тане. Моите съболезнования за баща ти! Дано майка ти се пребори и се оправи. Нека да е светъл пътят на Ицо. Съболезнования, Таничка!", гласят някои от тях. 

 

От профила на Красимира в социалните мрежи става ясно, че тя и Ицо обожават своите внуци. Целият ѝ акаунт е пълен с нейни снимки и децата. 

 

За Ицо Бозавия е известно още, че е работил в местна компания за събиране на боклука като професионален шофьор на камион. Той е шофьор с дългогодишен професионален стаж и дори притежава категория "С", научи наш репортер. 

 

Неговите познати и съседи са категорични, че той по никакъв начин не е употребявал алкохол. Единственият му порок е било пушенето на цигари. 

 

Фаталният инцидент се е разиграл само на около 300 метра от дома му. Той се е случил в района на КПП на Аксаково, на метри от местната автомивка. 

 

Двете коли са се ударили, докато Ицо се е опитвал да излезе на главния път. Самото място има лек вираж и обратен наклон и е малко по-трудно за изнасяне. Местните казват, че ако по главния път лети кола с голяма скорост, на този който се включва, а и на другия автомобил, ще е много трудно да реагира. 

Още от "Варна"

Ивелин Михайлов: Изчистихме "Величие" от корумпираните хора около Николай Марков

Не можем да гарантираме и сега и за в бъдеще, че 100% хората, с които работим, ще бъдат коректни, но стъпка по стъпка ще изчистваме, докато сформираме здрава група от хора, посочи той

Прочетете повече прочетете повече

Магистрати от седем европейски държави посетиха Апелативна прокуратура – Варна и се запознаха с работата на прокурорите

Гостите бяха посрещнати от прокурор Николета Арнаудова, която успя да превърне посещението им в своеобразно пътешествие в работната атмосфера на прокурорите в Република България

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени