Ето кой е загиналият при инцидента с Кирил Петков в Аксаково

Неговата съпруга Красимира Иванова в момента е хоспитализирана в критично състояние

Ето кой е загиналият при инцидента с Кирил Петков
Ето кой е загиналият при инцидента с Кирил Петков Източник: Facebook

 Установена е самоличността на шофьора, който загина, след като неговият автомобил се удари на изход на Аксаково с автомобила, в който се е возил съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков. 

 

Загиналият се казва Ицо Бозавия и е местен жител на Аксаково. Неговата съпруга Красимира Иванова в момента е хоспитализирана в критично състояние. Известно е, че семейството има две деца - момче и момиче. Те също живеят в Аксаково. 

 

Минути след трагедията дъщерята на семейството Таня Тодорова смени профилната си снимка с жалейка. Под нея заваляха съболезнования на близки и роднини. 

 

"Съболезнования, Танче нека почива в мир! Искрени съболезнования на цялото семейство, Тане. Моите съболезнования за баща ти! Дано майка ти се пребори и се оправи. Нека да е светъл пътят на Ицо. Съболезнования, Таничка!", гласят някои от тях. 

 

От профила на Красимира в социалните мрежи става ясно, че тя и Ицо обожават своите внуци. Целият ѝ акаунт е пълен с нейни снимки и децата. 

 

За Ицо Бозавия е известно още, че е работил в местна компания за събиране на боклука като професионален шофьор на камион. Той е шофьор с дългогодишен професионален стаж и дори притежава категория "С", научи наш репортер. 

 

Неговите познати и съседи са категорични, че той по никакъв начин не е употребявал алкохол. Единственият му порок е било пушенето на цигари. 

 

Фаталният инцидент се е разиграл само на около 300 метра от дома му. Той се е случил в района на КПП на Аксаково, на метри от местната автомивка. 

 

Двете коли са се ударили, докато Ицо се е опитвал да излезе на главния път. Самото място има лек вираж и обратен наклон и е малко по-трудно за изнасяне. Местните казват, че ако по главния път лети кола с голяма скорост, на този който се включва, а и на другия автомобил, ще е много трудно да реагира. 

Още от "Варна"

Последни новини

Най-четени