Глобиха варненски полицай, ударил младеж с палка, защото вдигал шум

Решението на Районен съд - Варна подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок

Съдебна палата-Варна
Съдебна палата-Варна Източник: Zonanews

1000 лв. глоба ще плати варненски полицай за нанасяне на средна телесна повреда на младеж, съобщават от пресцентъра на районния съд във Варна.

 

Случаят е от ранните сутрешни часове на 25 юли 2021 г. На прибиране от дискотека, пострадалият се придвижвал пеш заедно със свой приятел, като пеели на висок глас в централната част на града, което станало повод към тях да се приближат полицейски служители.

 

Полиция
Полиция Източник: Pixabay

Подсъдимият младши инспектор направил забележка на младежа да не вдига шум, след това го ударил няколко пъти с палката си. Пострадалият подал сигнал на тел.112 и поискал да му бъде оказана медицинска помощ на място.

 

Полицаят е с чисто съдебно минало, той бе освободен от наказателна отговорност с налагане на административно наказание – глоба в размер на 1000 лева. Решението на Районен съд - Варна подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

Още от "Варна"

Ивелин Михайлов: Изчистихме "Величие" от корумпираните хора около Николай Марков

Не можем да гарантираме и сега и за в бъдеще, че 100% хората, с които работим, ще бъдат коректни, но стъпка по стъпка ще изчистваме, докато сформираме здрава група от хора, посочи той

Прочетете повече прочетете повече

Магистрати от седем европейски държави посетиха Апелативна прокуратура – Варна и се запознаха с работата на прокурорите

Гостите бяха посрещнати от прокурор Николета Арнаудова, която успя да превърне посещението им в своеобразно пътешествие в работната атмосфера на прокурорите в Република България

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени