Иван Портних: Варна отново е синя и дясна!

От Варна ГЕРБ има най-много представители в парламента в сравнение с всички избирателни райони, подчертава кметът

Иван Портних
Иван Портних Източник: Община Варна

От Варна ГЕРБ има най-много представители в парламента в сравнение с всички избирателни райони, подчертава кметът на Варна Иван Портних. "Окончателно: Варна отново е синя и дясна!". Това написа в профила си в социалните мрежи кметът Иван Портних. "ГЕРБ е победител и има най-много представители в парламента – 5! Най-много от всички избирателни райони!", коментира още той.

 

"Благодаря на всички, които подкрепиха изграждането на автомагистралите "Хемус" и "Черно море", новата Икономическа зона, развитието на образованието и културата, както и всички други важни за Варна проекти", допълва кметът. "Изборите минават, но ние всички трябва да продължим да живеем заедно. Дано важните проекти за града бъдат споделени от всички народни представители, независимо от партийните им различия. Дано развитието на Варна стане обща кауза!", обобщава Портних.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени