Кралев в Чернево: Опонентите ни нямат идеи по секторните политики

Той беше категоричен, че липсата на дебат по ключови за страната ни теми е пагубно за демокрацията

Красен Кралев в село Чернево
Красен Кралев в село Чернево Източник: ПП ГЕРБ

Остават броени дни до изборите на 11-ти юли, а никой от българските граждани не е чул никакви идеи по секторните политики от останалите партии. Това е едно от поредните доказателства, че задкулисието се опитва да превземе държавата. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Красен Кралев по време на  среща с членове и симпатизанти на партията  в село Чернево, област Варна.

 

Той беше категоричен, че липсата на дебат по ключови за страната ни теми е пагубно за демокрацията и не предполага предвидимост нито за бизнеса, нито за хората. "Извоювали сме трудно демокрацията в България и затова ние, от ГЕРБ-СДС, ще се борим да я запазим", подчерта Кралев.

 

"Ако една седмица преди толкова важни за страната ни избори, кандидат-управляващите не могат да обяснят на избирателите какво ще се случи с образователната реформа, със Зелената сделка и с икономиката, това означава, че или те нямат визия по тези теми, или чакат нареждане от някого",  каза още  той.

 

Красен Кралев заяви, че ще продължи да работи за  развитието на спорта и няма да се откаже от тази своя кауза. При посещението си  в Чернево кандидатът за народен представител подари на местния отбор екипи за футбол, топки и мрежи за вратите на стадиона.

 

"Пожелах им много успехи и да съхранят своя спортен дух, който шлифова характери!", допълни бившият спортен министър.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени