Красен Кралев: Не само че няма пилот в самолета, няма и капитан на кораба

Ако това се беше случило, докато Бойко Борисов управлява държавата, щеше да бъде създаден кризисен щаб в първия ден, да бъдат изпратени поне 4-5 министри и още толкова кметове на мястото на катастрофата

Красен Кралев
Красен Кралев Източник: ПП ГЕРБ

От фейсбук профила на бившия спортен министър 

След умишленото бездействие на правителството корабът "Vera Su" предизвика екологична катастрофа. Товарът е мокър и бавно, но сигурно трови морската вода край "Яйлата". В същото време "Морска администрация" не знае за завишените три пъти над нормата стойности на амониев азот от 0.147 мг/л, които данни подадоха по-рано от МОСВ.
 
Управляващите тъпо и безучастно наблюдават драмата, която ще има жестоки последствия за природата и хората. Ако това се беше случило, докато Бойко Борисов управлява държавата, щеше да бъде създаден кризисен щаб в първия ден, да бъдат изпратени поне 4-5 министри и още толкова кметове на мястото на катастрофата. Отговорният премиер щеше да им нареди да не се прибират, докато не решат проблема.
 
Вместо да реагират адекватно на кризите, министрите на Радев ровят като кокошки в кашоните по ведомствата, за да намерят някой и друг компромат и да обезпечат преизбирането на вожда си на президентския пост. Дори участват в улични сбивания. България има изключително сериозни проблеми, на които никой не обръща внимание.
 
Не само че няма пилот в самолета, няма и капитан на кораба.
COVID и вода, отровена с амониев азот има за всички!".
 

Още от "Варна"

Най-после някой да го каже! Петър Фотев от ДБ: Никой не сяда на една маса с доказани мошеници и с провалени политици

Вчера Р. Овч., Р. Гечев и Таско Ерменков "оправяха" енергетиката ни - с познатата си наглост и с наставнически тон, нетърпящ възражения

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени