Красен Кралев: Станислав Трифонов излъга очакванията на народа още преди да е обявен като победител!

Ще сме безкомпромисни в отстояването на националния интерес, заяви бившият спортен министър

Красен Кралев
Красен Кралев Източник: Varnautre

Докато изчакваме последните резултати от ЦИК искам да благодаря на хората, които застанаха зад нас с гласа си! Много съм щастлив, че победихме в моя роден град и Варна е синя! Можем да обещаем, че като представители на ГЕРБ-СДС в Народното събрание ще защитим гласа на всеки български гражданин, който ни е гласувал доверие! Ще сме безкомпромисни в отстояването на националния интерес, каквито сме били и при управлението на държавата. Това написа Красен Кралев на профила си във Фейсбук.

 

"На фона на хаоса и системните усилия електоратът на ГЕРБ да бъде сплашван, резултатите ни на тези избори са отлични! Опитите за изчегъртване от страна на наемниците на Румен Радев и олигархията се оказаха безрезултатни! Хората доказаха, че демокрацията е жива и това е добрата новина", посочва бившият спортен министър. "След като видях обявените министри в "Шоуто на Слави” не виждам никакъв потенциал България да има стабилно и работещо управление в следващите месеци, а може би и в следващите години. Очертава се кабинет от професионални държавни служители, стари корумпирани муцуни и една дозина "калинки".

 

Станислав Трифонов ни предлага правителство на задкулисието тип Орешарски. Тези хора се опитват да върнат НДСВ от мъртвите, заедно със всичките им зависимости от ДПС. Станислав Трифонов излъга очакванията на народа още преди да е обявен като победител", коментира Кралев. "Ние сме по-силни от хаоса и ще го докажем с действията си в предстоящия парламент!", отбелязва Кралев.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени