Лили Иванова за втори път това лято препълни партера и балкона на откритата сцена в Морската градина

Кулминацията на турнето ще е в София на 4 декември в зала "Арена Армеец"

Лили Иванова във Варна
Лили Иванова във Варна Източник: Impressio

Турнето на Лили Иванова отново "акостира" в Летния театър на Варна. След концерта на 16 юли, певицата за втори път това лято препълни партера и балкона на откритата сцена в Морската градина.

 

Дойдоха да я чуят стари и млади, които пяха заедно с нея и танцуваха на песните ѝ. Сред зрителите бе и малката Лили Иванова – момиченце на една годинка, което е от София, но е с родителите си край морето. Семейството аплодира силно изпълненията, а малката Лили бе вдигната високо, което привлече вниманието на певицата и камерите. 

 

И този път Лили Иванова започна своя концерт с най-новите композиции от репертоара си. След това представи на публиката музикантите от триото "ЛаТиДа" и "Li Orchestra", които я съпровождат на турнето.

 

За Ангел Дюлгеров, който свири на китара и цигулка, тя изтъкна, че е аранжор на програмата ѝ от повече от десет години, Орлин Цветанов е на цигулката, Росен Ватев - ударни, Иван Йорданов - Чери – китара. Огнян Енев е "4 в 1", каза Лили Иванова – композитор, пианист, тромпетист и саксофонист, а Веселин Веселинов-Еко нарече "басиста на България". 

 

И вторият концерт на Лили Иванова във Варна накара публиката да пее с нея вечните хитове "Щурче", "Детелини", "Ветрове" и "Панаири" и накрая бе украсен с бисове, след като зрителите аплодираха дълго и викаха "Още". Певицата им отвърна: "Прекрасни сте! Ще дойдем пак".

 

Националното турне на Лили Иванова, на което БТА е медиен партньор, започна в родния ѝ град Кубрат на 14 април. След Варна предстои Стара Загора, а през октомври са концертите в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември Лили Иванова ще бъде на сцените в Шумен, Русе и Добрич. Кулминацията на турнето ще е в София на 4 декември в зала "Арена Армеец".

Още от "Варна"

Ивелин Михайлов: Изчистихме "Величие" от корумпираните хора около Николай Марков

Не можем да гарантираме и сега и за в бъдеще, че 100% хората, с които работим, ще бъдат коректни, но стъпка по стъпка ще изчистваме, докато сформираме здрава група от хора, посочи той

Прочетете повече прочетете повече

Магистрати от седем европейски държави посетиха Апелативна прокуратура – Варна и се запознаха с работата на прокурорите

Гостите бяха посрещнати от прокурор Николета Арнаудова, която успя да превърне посещението им в своеобразно пътешествие в работната атмосфера на прокурорите в Република България

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени