Лили Иванова за втори път това лято препълни партера и балкона на откритата сцена в Морската градина

Кулминацията на турнето ще е в София на 4 декември в зала "Арена Армеец"

Лили Иванова във Варна
Лили Иванова във Варна Източник: Impressio

Турнето на Лили Иванова отново "акостира" в Летния театър на Варна. След концерта на 16 юли, певицата за втори път това лято препълни партера и балкона на откритата сцена в Морската градина.

 

Дойдоха да я чуят стари и млади, които пяха заедно с нея и танцуваха на песните ѝ. Сред зрителите бе и малката Лили Иванова – момиченце на една годинка, което е от София, но е с родителите си край морето. Семейството аплодира силно изпълненията, а малката Лили бе вдигната високо, което привлече вниманието на певицата и камерите. 

 

И този път Лили Иванова започна своя концерт с най-новите композиции от репертоара си. След това представи на публиката музикантите от триото "ЛаТиДа" и "Li Orchestra", които я съпровождат на турнето.

 

За Ангел Дюлгеров, който свири на китара и цигулка, тя изтъкна, че е аранжор на програмата ѝ от повече от десет години, Орлин Цветанов е на цигулката, Росен Ватев - ударни, Иван Йорданов - Чери – китара. Огнян Енев е "4 в 1", каза Лили Иванова – композитор, пианист, тромпетист и саксофонист, а Веселин Веселинов-Еко нарече "басиста на България". 

 

И вторият концерт на Лили Иванова във Варна накара публиката да пее с нея вечните хитове "Щурче", "Детелини", "Ветрове" и "Панаири" и накрая бе украсен с бисове, след като зрителите аплодираха дълго и викаха "Още". Певицата им отвърна: "Прекрасни сте! Ще дойдем пак".

 

Националното турне на Лили Иванова, на което БТА е медиен партньор, започна в родния ѝ град Кубрат на 14 април. След Варна предстои Стара Загора, а през октомври са концертите в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември Лили Иванова ще бъде на сцените в Шумен, Русе и Добрич. Кулминацията на турнето ще е в София на 4 декември в зала "Арена Армеец".

Още от "Варна"

Министър Богданов: Акциите на Пловдивския панаир са и трябва да бъдат собственост на държавата

Започва реален процес по подготовка на конкретните терени за обособяване на индустриална зона край Варна. Проектът ще е съвместен – между „Национална компания индустриални зони“ и общините Варна и Аксаково

Прочетете повече прочетете повече

Министър Богданов: Създаваме възможност за партньорства между университетите и публичните предприятия, за да задържим и

Това заяви във Варна министърът на икономиката и индустрията, който днес се срещна с академичното ръководство, преподаватели и студенти в Икономическия университет в града

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени