Организират горско състезание "Маратон Кулата" във Варна

Началото ще бъде дадено до бензиностанция "Бенита" - до паркинга на УМБАЛ Св. Марина"

"Маратон Кулата"
"Маратон Кулата" Източник: Община Варна
Горско състезание "Маратон Кулата" ще се проведе на 17-ти октомври, неделя, в гората край Варна. Събитието се организира за втора поредна година от сдружение "Ай Рън", с финансовата подкрепата на Община Варна. Всеки желаещ може да участва в една от 3-те дистанции - 42 км, 25 км или 8 км, съобщават от местната администрация. Предвиден е и пешеходен поход за тези, които желаят лека и приятна разходка в гората с повече панорамни гледки.
 
Организаторите са подготвили трасета, които са подходящи както за начинаещи бегачи, така и за по-напреднали. Всички участници ще бъдат включени в томбола с много награди и ще получат грамота за участие.
 
Началото ще бъде дадено до бензиностанция "Бенита" - до паркинга на УМБАЛ Св. Марина". В неделя от 7 ч. до 8 ч. е късната регистрация за участниците във всички дистанции и пешеходен преход. Стартът за бегачи е в 9 ч., а за пешеходчи – 9,20 ч.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени