Пътищарски бос от Варна, близък до ДПС, подкрепя Бони и Клайд от Харвард

Дуото развя плакат на скандален хотел в морската столица

Дуото развя плакат на скандален хотел в морската столица
Дуото развя плакат на скандален хотел в морската столица Източник: Вестоносец

Бони и Клайд от Харвард развяха предизборен плакат на скандалния хотел "Одесос" на пъпа на Варна, съобщава сайтът "Вестоносец". Старата сграда се намира на входа на Морската градина, срещу Фестивалния и конгресен център.

 

Собствениците й от години се опитват да я съборят и да изградят огромен кичозен билдинг, с което ще съсипят чара на центъра на морската столица. Тази инициатива взриви варненци, които гневно реагират при всеки опит проектът да бъде реализиран и на мястото да бъде вдигната сграда с размерите на хотел "Черно море".

 

Имотът се води на фирма "Варненски бряг" АД, свързана с Росен Колелиев – един от пътищарските босове в страната, управител на "Пътища и мостове" ООД. През 2019 г. като част от консорциума "Антична Сердика" името му беше замесено в скандалите около проекта за Ларгото в София.

 

Във Варна Колелиев е известен с връзките си с Христо Бисеров от ДПС. Преди години той бе един от хората разцепили СДС, в опит да го боядисат в турско синьо. Днес същият бизнесмен подкрепя партията "Продължаваме промяната" срещу поет ангажимент за реализиране на скандалния проект – събаряне на хотел "Одесос" и изграждане на грозен билдиг на пъпа на Варна!

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени