Продължава облагородяването на междублокови пространства във Варна

Приключва полагането на асфалт на паркинга пред бл. 39 – 43 на ул. "Искър" в кв. "Аспарухово"

Паркингът пред бл. 39 – 43 на ул. "Искър" в кв. "Аспарухово"
Паркингът пред бл. 39 – 43 на ул. "Искър" в кв. "Аспарухово" Източник: Община Бургас

Продължава облагородяването на междублокови пространства във Варна - полага се асфалтово покритие до блокове 1-3 на ул. "Петър Райчев" в кв. "Левски", съобщават от местната администрация. Следва изграждане на нови тротоари и паркоместа. Мащабно преасфалтиране се извършва на улици и паркинги в Цветния квартал - под бул. "Христо Смирненски и до ул. "Карамфил".


В район "Младост" ремонтни дейности се изпълняват между бул. "Трети март" и ул. "Вяра" под и над бл. 45, където се поставят  нови тротоари, бордюри и се изграждат паркоместа. Довършителни дейности и полагане на маркировка се извършват пред бл. 302 и бл. 303 в район "Вл. Варненчик".


Приключва полагането на асфалт на паркинга пред бл. 39 – 43 на ул. "Искър" в кв. "Аспарухово".  Нови стълби ще бъдат изградени, за да свържат улиците "Искър" и "Детелин Войвода", както и улиците "Дойчин войвода" и "Балкапан".

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени