Продължава разследването на големия пожар в старчески дом в село Рояк

При инцидента загинаха 9 души

Атанас Михов, директор на ОД на МВР-Варна
Атанас Михов, директор на ОД на МВР-Варна Източник: NOVA

Продължава разследването на големия пожар в старчески дом в село Рояк. При инцидента загинаха 9 души, имало е и обгазени. По първоначални данни огънят е започнал от покривната конструкция на сградата и е засегнал третия етаж. Предполагаемата причина за случилото се е късо съединение в помещението, в което се намират бойлерите.  

 

Пожарът бързо е бил овладян от пристигналите на място пожарни автомобили. Обитателите на дома са били евакуирани. Очаква се заключението на разследващите след първоначалните огледи. Районът все още е отцепен, продължават огледите.

 

"Първоначалният оглед е извършен през нощта. Телата са извозени в съдебна медицина", заяви за медиите Атанас Михов, директор на ОД на МВР.

Още от "Варна"

Ивелин Михайлов: Изчистихме "Величие" от корумпираните хора около Николай Марков

Не можем да гарантираме и сега и за в бъдеще, че 100% хората, с които работим, ще бъдат коректни, но стъпка по стъпка ще изчистваме, докато сформираме здрава група от хора, посочи той

Прочетете повече прочетете повече

Магистрати от седем европейски държави посетиха Апелативна прокуратура – Варна и се запознаха с работата на прокурорите

Гостите бяха посрещнати от прокурор Николета Арнаудова, която успя да превърне посещението им в своеобразно пътешествие в работната атмосфера на прокурорите в Република България

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени