Сигнали до ОИК Варна за купен вот в полза на кандидата на ПП-ДБ Благомир Коцев

Две лица, представящи се за Илия Колев и Юрджан Ахмед са раздавали агитационни материали на кандидата на ПП-ДБ Благомир Коцев и са предлагали на граждани да гласуват за него срещу сумата от 120 лв.

Благомир Коцев (в средата)
Благомир Коцев (в средата) Източник: ПП

Два сигнала до ОИК Варна са подадени и регистрирани в ОИК Варна от народния представител от ГЕРБ адв. Бранимир Балачев и от кандидата на ГЕРБ за районен кмет на "Одесос" Биляна Раева.

 

Бранимир Балачев, ГЕРБ
Бранимир Балачев, ГЕРБ Източник: Zonanews

Двамата са получили поотделно по служебните телефони обаждане от различни граждани, че в кв. "Владислав Варненчик" и в района на Колхозния пазар две лица, представящи се за Илия Колев и Юрджан Ахмед са раздавали агитационни материали на кандидата на ПП-ДБ Благомир Коцев и са предлагали на граждани да гласуват за него срещу сумата от 120 лв.

 

Регистрираните сигнали в ОИК, както е посочено в сайта, са препратени по компетентност до ОД на МВР с вх. № 411 и №430/3.10. От ГЕРБ - Варна се надяваме органите на реда да си свършат компетентно работата по сигналите и да получим отговор има ли купен вот за кандидата на ПП-ДБ –Варна Благомир Коцев в седмицата преди предстоящия балотаж.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени