Убийство на млад мъж във Варна

Той е открит мъртъв в огромна локва кръв с множество травми от твърд предмет, вероятно нож

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Тежко криминално престъпление е станало тази нощ в градинката до Археологическия музей във Варна, съобщи Varna24. От пресцентъра на полицията потвърдиха, че категорично се касае за убийство, а жертвата е издъхнала от кръвозагуба. 

 

Касае се за мъж на около 30 години, който е открит мъртъв в огромна локва кръв с множество травми от твърд предмет, вероятно нож, в задната част на тялото. 

 

Мястото е  отцепено, около 8.40 часа тази сутрин трупът на убития бе откаран с линейка. На място текат процесуално-следствени действия.

 

Полицията разпореди служителите на фирмата по чистота да претърсят и предоставят в чували съдържанието на отпадъците от всички кошчета за смет в района, за да се провери дали оръжието на престъплението не е изхвърлено в близост до убийството.  

 

В социалните мрежи се тиражира коментар, според който младеж от друг град, който се е канел да пътува, се е оплакал на майка си, че е гонен от 20 човека във Варна.

 

"Момчето е било с вид на наркоман и сплетени плитки. Отишло в полицията и се оплакало, но не му обърнали внимание. Било с раница и щяло да пътува. Приятелят му го чакал на гарата, защото щели да пътуват, но не се появило и пуснал пост в интернет за издирването му", гласи част от коментара.

 

Дали има връзка между двата случая, тепърва ще стане ясно.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени