Варненският митрополит Йоан благослови коалицията ГЕРБ-СДС във Варна

"Варна е винаги в моето сърце и ще работя активно тя да е морската и туристическата столица на България", каза водачът на листата проф. Костадин Ангелов

Варненският митрополит Йоан благослови коалицията ГЕРБ-СДС във Варна
Варненският митрополит Йоан благослови коалицията ГЕРБ-СДС във Варна Източник: ПП ГЕРБ

Варненският и Великопреславски митрополит Йоан  даде благословията си в старта на предизборната кампания на коалицията ГЕРБ-СДС във Варна. Водачът на листа здравният министър проф. д-р Костадин Ангелов, областният координатор на ПП ГЕРБ-Варна и кмет на морската столица Иван Портних, както и всички кандидати за народни представители бяха посрещнати в катедралния храм, "Свето Успение Богородично" - символа на Варна.

 

Началото на предизборната кампания на коалицията тръгна от крепостта Овеч в Провадия, която беше последният червен бастион на БСП до местните избори на 2019 г., когато падна с убедителната победа на кандидата на ГЕРБ за кмет инж. Жоро Илчев. "Днес цялата Варненска област е синя и дясна и  с целият отбор на ГЕРБ-СДС  ще работим заедно за нова поредна победа", каза пред медиите областният координатор на ГЕРБ Иван Портних. Той представи варненската листа, като подчерта, че по традиция в екипа е министърът на младежта и спорта Красен Кралев, виден радетел за развитието на масовия спорт сред младите хора.

 

Коалицията ГЕРБ-СДС във Варна
Крепостта "Овеч" в Провадия

Чест и късмет за Варна в условията на пандемия е, че водач на листата за 3-ти многомандатен район е един от най-успешните министри от правителството на Бойко Борисов - проф. Костадин Ангелов, министър на здравеопазването, каза още Иван Портних. "Варна е винаги в моето сърце и ще работя активно тя да е морската и туристическата столица на България", каза водачът на листата.

Проф. Костадин Ангелов и кметът на Варна Иван Портних
Проф. Костадин Ангелов и кметът на Варна Иван Портних



Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени