Веселин Марешки: Не влязох в парламента, защото законът е незаконен

При равнопоставеност на мажоритарните кандидати, той смята, че ще влезе в НС

Веселин Марешки
Веселин Марешки Източник: ПП Воля

Независимият кандидат е един истински представител на своите избиратели. Неговата дума е много по-тежка, дори като един човек. Това коментира Веселин Марешки, който въпреки своята партия ВОЛЯ, се кандидатира за влизане в парламента като независим.

 

"Не влязох в този парламент, защото законът, по който се избират народните представители, е незаконен. Целта на това явяване беше да покажем неговата незаконност. На следващите избори, ако депутатите направят мажоритарните кандидати равнопоставени на партийните, мога да се обзаложа, че ще бъда първият избран мажоритарен народен представител”, подчерта той пред NOVA.

 

Марешки направи и свой прочит на изборните резултати: "Всички говорят, че избирателите им били казали да започнат да си говорят помежду си. Напротив - избирателите категорично им казаха, че не ги харесват и че предпочитат да си остане правителството на президента Румен Радев”, е мнението му.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени