Бойко Борисов: Спряха ваксинационния план, а "Делта" варианта на коронавируса вече е у нас (ВИДЕО)

Той бе заедно с Томислав Дончев и кметът на Велико Търново Даниел Панов на гости на германката Луиза в Арбанаси

Бойко Борисов и германката Луиза в Арбанаси
Бойко Борисов и германката Луиза в Арбанаси

"43 хиляди души ни беше рекорда на ден за ваксинация. Най-тежкото престъпление, което вършат е, че спряха ваксинационния план. Ще видите, като дойде "Делта" какво ще стане", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той бе заедно с Томислав Дончев и кметът на Велико Търново Даниел Панов на гости на германката Луиза в Арбанаси. Тя посрещна Бойко Борисов в Арбанаси със сладкиш. "Г-н Борисов, аз съм щастлива. Вие представихте България - хубава държава, красива", добави Луиза, която говори български и е омъжена за лекар в Арбанаси. Тя  изрази своето разочарование от случващото се в момента. 

 

"Сега като направиме Хемус, ще видиш колко хубаво ще бъде. Бойко Рашков не може да направи големи поразии", каза Борисов. "Аз бях студентка и обикалях България на автостоп. Четох една книга, че България Господ я е забравил. Видях манастири", каза жената. "А ние какви манистири възстановихме", каза Борисов, опитвайки от немския сладкиш.

 

"Хората разбират, че България вече не е толкова зле. Всяка баба има по два апартамента", похвали работата на управлението на Борисов Луиза. Борисов допълни, че по време на неговото правителство е имало осигурени над 3 милиона ваксини от всички разновидности и всеки е имал право да избира. Сега стоят в хладилниците, срока им на годност ще изтече, но от ЕС няма да отпуснат нови. "Аз ходих и се молих в Брюксел за ваксини, но няма да ни се вържат отново", заяви Борисов.

Още от "Велико Търново"

Последни новини

Най-четени