БСП-Павликени иска оставката на Корнелия Нинова

Те правят декларацията си от позицията на първа политическа сила в общината

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: Zonanews

Общинската организация на БСП в Павликени свали доверието си от лидера на партията  Корнелия Нинова и поиска нейната оставка. Пленумът на социалистите в Павликени единодушно излезе с декларация до централата на "Позитано" 20, с която се настоява за свикване на извънреден, 50-ти конгрес на БСП.

 

"Обединени в желанието си да запазим нашата над 130-годишна партия, заявяваме категорично чрез настоящата декларация, че сваляме партийното доверие от председателя на НС на БСП – другарката Корнелия Нинова и настояваме тя доброволно да се оттегли от заемания пост на председател като подаде своята оставка", се казва в декларацията.

 

Председателят на общинската организация Христо Кавалски изрично е подчертал, цитиран от БНР, че правят декларацията си от позицията на първа политическа сила в общината и като една от малкото общински организации с много добри резултати в област Велико Търново.

 

Още от "Велико Търново"

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Денков за изграждането на магистралата "Русе-Велико Търново": Това ще бъде един от основните ни приоритети

Преди месец и половина направихме среща с премиерите на Гърция и Румъния в Евксиноград, за да обсъждаме как да развием коридорите от юг към север, добави той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени