Бум на убийства по време на хунтата! Издирвана 15-годишна ученичка бе открита мъртва във Велико Търново

Момичето е ученичка в Професионалната гимназия по електроника

Полиция
Полиция Източник: Zonanews
Трупът е намерен в сряда вечерта около 22:30 часа в района на хижата на алпиниста в кв. "Зона В". Тийнейджърката е била издирвана в продължение на два дни от семейството и приятели ѝ, като дори са пуснали апел за помощ в социалната мрежа. Една от версиите за смъртта е убийство, като дори има задържан заподозрян, съобщава Борба.
 
Момичето е родом от село Ресен. Ученичка е в Професионалната гимназия по електроника "Александър Степанович Попов" във Велико Търново. По информация на изданието е изчезнала в началото на седмицата, като последно е забелязана с мъж на 40 години от Ресен.

Само за последното денонощие има 4 убийства и десетки други престъпления! Управлява хунтата на Радев и Чашков. За два месеца "постигнаха" онова, което други народи и държави за десетилетия. Освен инфлация, рязък скок на цените, неплащане на строителните фирми и воденето им към фалит, както и тотална изолация на страната в ЕС, тези типове са на път да отворят кутията на Пандора, която ГЕРБ, Гешев и МВР бяха затворили - битовата престъпност и телефонните измами. Няма друг народ в света, който толкова системно, целенасочено и с пиетет да се самоубива, докато си мисли, че наказва някого! 

Още от "Велико Търново"

Последни новини

Най-четени