Даниел Панов и д-р Костадин Ангелов представиха листата на ГЕРБ-СДС във Великотърновска област за 46-то НС

Довършването на магистрала "Хемус", изграждането на нов южен вход на Старата столица и модерното логистично съоръжение за комбиниран транспорт в Горна Оряховица остават водещи за коалицията

Коалицията ГЕРБ-СДС откри кампанията си във В. Търново
Коалицията ГЕРБ-СДС откри кампанията си във В. Търново Източник: ПП ГЕРБ
Кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС са личности, доказали се в работата си, в кариерното си развитие и в приноса си за отделните общини в областта. С тези хора ние претендираме да бъдем първа политическа сила в областта, така както бяхме и през изборите през април. С тези думи областният координатор на ГЕРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов представи кандидатите за народни представители на коалицията ГЕРБ-СДС и допълни, че темите, които са важни за обществения ред на обществото днес са и фокус за  партийната програма за следващия мандат.
 
"Най-важно за нас е достойното представяне и решенията, които имаме за най-важните проблеми – здравеопазването, преодоляването на пандемията и развитието на икономиката чрез местната власт, която познава проблемите на местни общности", каза още Панов. "Мотото на кампанията за 46-то Народно събрание е "Ред в хаоса". Именно редът за изпълнение на обществените очаквания е водещ при избора на целите в програмата на ГЕРБ", посочи Даниел Панов. 
 
Водачът на листата д-р Костадин Ангелов подчерта, че за да се осъществят успешните политики, е важно хората да бъдат здрави. "Важно е ваксинационната кампания да набере отново темпото, което в момента е загубено", заяви проф. д-р Костадин Ангелов. От неговите думи става ясно още, че кампанията буксува и дори е спряна, и опасенията му са, че това неминуемо ще доведе до четвърта вълна на COVID-19 през есента.
 
Коалицията ГЕРБ-СДС откри кампанията си във В. Търново
Коалицията ГЕРБ-СДС откри кампанията си във В. Търново Източник: ПП ГЕРБ
Темите, които си поставят кандидатите на ГЕРБ-СДС и в тази кампания, доказват последователността в правенето на политики за развитие на конкретните области и общини. Разгърнати са едни от най-успешните модели от управлението на ГЕРБ през последното десетилетие като санирането на многофамилните жилища без доплащане от собствениците на имотите,  разрешаване казусите във ВиК системите на населените места, за които има заложени средства за общините, както и за чистота на въздуха.
 
Довършването на магистрала "Хемус", изграждането на нов южен вход на Старата столица и модерното логистично съоръжение за комбиниран транспорт в Горна Оряховица остават водещи за коалицията, която ще отстоява позициите, съобразени с интересите на жителите от цялата област.
 
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Великотърновска област д-р Костадин Ангелов заяви личната си ангажираност към областната болница "Д-р Стефан Черкезов", която по негови думи трябва да стане модерна, по начина по който изглеждат големите университетски болници в София, както следва да изглеждат и десет големи болници в страната.
 
Видеорепортаж е публикуван на следния линк.

 

Още от "Велико Търново"

Последни новини

Най-четени