Лекарите проф. Костадин Ангелов и проф. Асен Балтов ще проведат здравни консултации във Велико Търново и региона

Проф. д-р Костадин Ангелов е специалист по коремна хирургия, проф. д-р Асен Балтов е специалист по ортопедия и травматология

Проф. Костадин Ангелов и проф. Асен Балтов ще проведат здравни консултации във Великотърновско
Проф. Костадин Ангелов и проф. Асен Балтов ще проведат здравни консултации във Великотърновско Източник: ПП ГЕРБ

Поредица от здравни консултации ще проведат лекарите проф. Костадин Ангелов и проф. Асен Балтов във Велико Търново и региона. В 15:00 ч. на 2 ноември (вторник) проф. Ангелов и проф. Балтов ще очакват великотърновци в Пенсионерския клуб в кв. "Чолаковци". 


Консултациите продължават на 3 ноември в Стражица – от 8:30 ч. в Медицинския център, лекарския кабинет на д-р Емилия Георгиева, от 12:00 ч. в с. Раданово – кабинет на д-р Емил Енчев и от 15:00 ч. в Пенсионерския клуб в с. Ресен. 


Проф. д-р Костадин Ангелов е специалист по коремна хирургия. Той бе министър на здравеопазването в последното редовно и стабилно българско правителство. 


Проф. д-р Асен Балтов е специалист по ортопедия и травматология. Той помагаше на Националния оперативен щаб, закрит от служебното правителство на Румен Радев. 


В листата на ГЕРБ-СДС за Великотърновски регион има петима лекари. Водач е проф. д-р Костадин Ангелов. Проф. Асен Балтов е в листата на коалицията ГЕРБ-СДС за София. 

Още от "Велико Търново"

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени