Осъдиха учителка в детска градина във Велико Търново за разпространение на кокаин

Тя се призна за виновна в притежанието с цел разпространение на 35 дози кокаин с общо тегло малко над 25 грама

Кокаин
Кокаин Източник: Pixabay

Учителка в детска градина се призна за виновна за притежание на кокаин с цел разпространението му и беше осъдена от Великотърновския окръжен съд на една година условно с тригодишен изпитателен срок.

 

36-годишната жена е майка на две деца, сключи споразумение с прокуратурата и се призна за виновна в притежанието с цел разпространение на 35 дози кокаин с общо тегло малко над 25 грама. Наркотикът е оценен на 3180 лв., пазарната му стойност е неколкократно по-висока.

 

Едногодишната условна присъда на учителката е окончателна. Учителка в детска градина се призна за виновна за притежание на кокаин с цел разпространението му и беше осъдена от Великотърновския окръжен съд на една година условно с тригодишен изпитателен срок.

 

36-годишната жена е майка на две деца, сключи споразумение с прокуратурата и се призна за виновна в притежанието с цел разпространение на 35 дози кокаин с общо тегло малко над 25 грама. Наркотикът е оценен на 3180 лв., пазарната му стойност е неколкократно по-висока. Едногодишната условна присъда на учителката е окончателна.

 

Източник: БНР

Още от "Велико Търново"

Последни новини

Най-четени