Отцепничката Цвета Галунова, която се свря в БСП, пуска стари PR опорки на "Възраждане"

Иронично в случая е, че "опорките" на "Възраждане", излезли няколко дни след тези на ПП, звучат направо обрани и възпитани

Цвета Галунова кротко е приседнала до Костадин Костадинов
Цвета Галунова кротко е приседнала до Костадин Костадинов Източник: Zonanews

Списък с опорни точки на "Възраждане", циркулира в социалните мрежи. Те са за противопоставяне на твърдението, че има колаборация между партията, ГЕРБ и ДПС. На писмото от партийната пиарка се вижда дата декември миналата година, което е малко след встъпването в длъжност на предишната власт.

 

Според информация на Tribune.bg списъкът изтича от БСП, където е предаден от бившият депутат от "Възраждане" Цвета Галунова. След като не се класира отново в листите на Костадинов, Галунова смени лагера и вече е кандидат-депутат от социалистите.

 

Старите опорки на Възраждане
Старите опорки на Възраждане Източник: Tribune

Източниците ни твърдят, че Корнелия Нинова била крайно отчаяна от петото място в социологията. Затова "червената лидерка" се е фиксирала в основния си опонент в битката за гласове – "Възраждане", и хвърляла огромни ресурси да разрушава публичния им имидж. Затова било вероятно бившата депутатка от партията на Костадинов трупа точки пред новите си съпартийци, пускайки стари имейли с опорни точки.

 

Иронично в случая е, че "опорките" на "Възраждане", излезли няколко дни след тези на ПП, звучат направо обрани и възпитани. В тях се призовава кратък текст да се адаптира, да се вкарва в разговора и да звучи естествено. ПП от друга страна пукат задания като "повтаряйте по три пъти за старите политици с техните лъжи" и "Кирил и Асен са млади и чисти".

Още от "Велико Търново"

Последни новини

Най-четени